• #
  • #

Nyitóoldal

Bringaexpo 2018

2018-ban Bringaexpóra a kiállítók elhozták legújabb fejlesztéseiket és kiegészítőiket. Sokan kísérték figyelemmel a látványos trial show-t és versenyt, a BMX bemutatót, a Bringa Vágtát és – Európában egyedülálló módon – először a junior Eliminátor CX versenyt. A Magyar Kerékpáros Szövetség a Bringaexpón mutatta be a hivatalos, 2018-as versenynaptárt. Bővebben: ITT


Kedves Látogatónk!

2018-ban a Bringaexpo, Futóexpo és Utazás Kiállítás egyidőben került megrendezésre a Hungexpón!

Számos izgalmas programmal készültünk, többek között látványos trial show-val és versennyel, BMX bemutatóval, Bringa Vágtával és – Európában egyedülálló módon – először junior Eliminátor CX versennyel.

Új programokkal is színesítettük a hétvégét: futóverseny, országúti és jótékonysági bringa-, valamint triatlonverseny, veterán bringakiállítás és a MOL Bubik is ringbe szálltak a rendezvényen! I. Magyar Bringa Vágta a lehető leglátványosabb formában hozta testközelbe a kerékpáros versenysportot keresztezve az országúti és a cyclocross szakágakat.

A meghívásos, úgynevezett „kritérium” vagy „háztömb körüli” bemutató versenyen a 30-40 fős mezőny egy éles kanyarokkal, technikai elemekkel tarkított, körülbelül 2 kilométeres pályán száguldott szabadtéren, valamint áthaladt az Utazás Kiállítás, a Futó- és BringaExpo pavilonjain is. A Bringa Vágtán országúti és cyclocross kerékpárokkal indulhattak a kerékpárosok.

Az energia pótlásáról az étterem mellett finom falatokat kínáló foodtruckok gondoskodtak. A kisebbekre is gondoltuk, ők ügyességi programokon és kreszpályán mérhették össze tudásukat, a legkisebbeket pedig gyermekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várta a gyereksarokban..

Találkozzunk jövőre ismét a Bringa Expon!