• #
  • #

Nyitólap

Bringaexpo 2018

2018-ban Bringaexpóra a kiállítók elhozták legújabb fejlesztéseiket és kiegészítőiket. Sokan kísérték figyelemmel a látványos trial show-t és versenyt, a BMX bemutatót, a Bringa Vágtát és – Európában egyedülálló módon – először a junior Eliminátor CX versenyt. A Magyar Kerékpáros Szövetség a Bringaexpón mutatta be a hivatalos, 2018-as versenynaptárt. Bővebben: ITT


Tisztelt Kiállítónk és leendő Kiállítónk!

2018-ban a Bringaexpo, Futóexpo és Utazás Kiállítás egyidőben került megrendezésre a Hungexpon!

Ahogy már megszokhatták, látványos trial show-val, BMX bemutatóval, bringafocival és tartalmas színpadi programokkal, kerékpáros klubok, versenycsapatok bemutatkozójával és remek hangulattal vártuk Kiállítóinkat!

Új programokkal is színesítettük a hétvégét: futóverseny, országúti és jótékonysági bringa-, valamint triatlonverseny, veterán bringakiállítás és a MOL Bubik is ringbe szálltak a rendezvényen! Az energia pótlásáról az étterem mellett finom falatokat kínáló foodtruckok gondoskodtak.

A kisebbekre is gondoltunk: ügyességi programokon és kreszpályán mérhették össze tudásukat, a legkisebbeket pedig gyerekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várta a gyereksarokban. 

Miért érdemes a jövőben is részt venni a Bringaexpon? Mert…

  • remek lehetőség, hogy bemutassa cégét és termékeit a kiállításon.
    Használja ki a rendezvényt marketingszempontból is: gyűjtsön adatbázist, bővítse üzleti partnereinek körét és tekintse meg a konkurenciája kínálatát is!
  • biztosítjuk az értékesítési lehetőséget a kiállításon, felmérésünk szerint a látogatóink több mint fele hiányolta ezt a korábbi rendezvényen.
  • érdemes kihasználni a Bringaexpo hatékony kommunikációját is, amely segíthet Önnek is üzleti céljai megvalósításában. A kiállítás promóciója elsősorban online felületeken jelenik majd meg, továbbá a bringás közönség elérése érdekében számos, kerékpáros civil szervezettel is együttműködünk.
  • maximálisan kihasználjuk a három rendezvény egymást erősítő hatását: mindhárom rendezvényre érvényes belépőjegy, izgalmas programok, a különböző profilú közönség egységes megszólítása a sport szeretete és a szabadidő aktív eltöltésének középpontba állításával.

Reméljük, Önt is a Bringaexpo résztvevői között üdvözölhetjük 2019. február 21-24. között!

Várjuk jelentkezését!