Belépőjegy árak

Napijegy:
- helyszínen: 2500 Ft
- online elővételben, regisztráció nélkül: 2300 Ft (+200 Ft kezelési költség jegyenként)
- online elővételben, regisztrációval: 2000 Ft (+200 Ft kezelési költség jegyenként)

Kedvezményes jegy: 1800 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával.

Családi jegy: 5000 Ft
Két felnőtt és maximum három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Csoportos diákjegy: 1300 Ft/fő
A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.

Délutáni jegy: 1300 Ft
15 órától vásárolható meg.

X. kerületi lakosok számára: 500 Ft
Budapest X. kerületi lakosai részére. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

6 éven aluliak számára ingyenes!

A kiállításra utazóknak a MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljes árú jegy árából. A kedvezmény igénybevételéhez a kiindulási állomáson válts 50%-os alkalmi menettérti jegyet bármely budapesti vasútállomásra. A kedvezményes árú menetjeggyel legkorábban 2017. március  1-jén 00:00-kor kezdheted meg az utazást, és legkésőbb 2017. március 6-án 24:00-ig be kell fejezned.
A kiállításon keresd a MÁV-START Zrt. munkatársait az "A" pavilon 204/A standján, vagy a Passzázson található Mobilpénztár  autónál,   és pecsételtesd le a jegyed, hogy érvényes legyen a visszaútra is.
Az akciókkal, kedvezményekkel, a közönségnapokon Kőbánya felső állomáson menetrenden kívül megálló többletvonatokkal kapcsolatos részletes tájékoztatásért kérjük keresd fel a www.mavcsoport.hu honlapot!

Belépőjegyekért OTP SZÉP kártyával is lehet fizetni az I-es és III-as Fogadócsarnokokban.

A Hungary Card tulajdonosok alkalmanként két főre vagy egy alkalommal 4 főre 50% kedvezményre jogosultak. A kedvezmény a teljesárú napijegy árából kerül levonásra.

A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak és valamennyi egyidejű rendezvényre érvényesek.